Het PADI 5 Star duikcentrum in Reeuwijk & omgeving

Keep Smiling bij Hart Van Nederland SBS6!!!

Op zondag 8 januari zijn wij door Hart van Nederland geïnterviewd en hebben zij opnames gemaakt van het te water brengen van onze kerstbomen. In de aflevering van Hart van Nederland op maandag 9 januari 2017 om 22.30 uur is onze opname getoond.

Kerstbomen worden na de kerst vaak verbrand, maar het kan ook anders. 25 kerstbomen hebben zondag een tweede leven onder water gekregen in de Reeuwijkse Plassen.

De bomen worden vooral geplaatst zodat ze een thuis worden voor vissen en week- en schelpdieren, maar niet alleen voor het onderwater leven is het een toevoeging. Ook voor de duikers zijn de kerstbomen hartstikke handig.

Waarom? Dat ziet u in onze bijgaande reportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *